Bjäre chips startade sin lilla chipsfabrik (som de själva väljer att kalla den) så sent som i december 2011. Både potatisen och rapsoljan för fritering är svensk och lokalproducerad.
Från att enbart producerat ett par chipssmaker har de nu även utvecklat en produkt som de valt att kalla Bjäre Båge. Är som en ostbåge men istället för enbart majs är det 60% svensk havre och 33% majs.
Finns i smakerna Gräddfil & Lök (innehållsförteckningen gäller denna smak) och Cheddar.
Båda två är självklart fria från nötter och spår av nötter.
Kolla även in deras chips som består av lokalproducerad potatis och rapsolja.
Innehållsförteckningen gäller smaken Gräddfil & Lök.
Svensk havre 60 %, majs 33 %, svensk rapsolja 4 %, salt, socker, lök, mjölksocker, surhetsreglerande medel, jästextrakt, krydda, vitlök, kryddextrakt (gurkmeja), arom, antioxidant Innehåller laktos och gluten.
Svensk havre 60 %, majs 33 %, svensk rapsolja 4 %, salt, socker, lök, mjölksocker, surhetsreglerande medel, jästextrakt, krydda, vitlök, kryddextrakt (gurkmeja), arom, antioxidant Innehåller laktos och gluten.
Vad tycker du om produkten?
Den här produkten har 4.5/5 (2 röster) i betyg.
Bli först med att rösta!
Läs alltid innehållsförteckningen! Var ALLTID noga med att läsa innehållsförteckningen som står på förpackningen. Företagen kan komma att ändra produktion, recept eller byte av fabrik som gör att spår av nötter kan förekomma.